Мы используем cookie-файлы. Продолжая использовать сайт, вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности и защиты персональных данных
ПРИНЯТЬ
Close

Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі — «Політика конфіденційності») діє відносно всієї інформації, яку Інтернет - платформа, що розташована за адресою в мережі Інтернет:http://bebestschool.com/ , отримує про Користувача під час використання сайту Інтернет - платформи, програм і продуктів Інтернет - платформи.
Звертаємо Вашу увагу, що Інтернет - платформа підготувала дану Політику конфіденційності з урахуванням останніх змін в законодавстві, що регулює захист персональних даних, а саме — з урахуванням вимог Загального регламенту захисту даних (Регламент ЄС № 2016/679 від 27.04.2016 року або GDPR — General Data Protection Regulation) (надалі – Регламент) та іншого європейського законодавства про захист персональних даних, а також Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI (надалі – Закон України).
Ми обробляємо Ваші персональні дані лише в разі, якщо виконано одну з умов, зазначених у статті 6 Регламенту та ч.1 ст. 11 Закон України.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

Даним пунктом визначається інтерпретація нижченаведених термінів, визначень і виразів, які використовуються в цій Політиці конфіденційності.
«Сайт» — веб-сторінка Інтернет-платформа, розташована на доменному імені: http://bebestschool.com/ і керована Адміністрацією сайту Інтернет-платформи.
«Адміністрація сайту Інтернет-платформи» (далі — «Адміністрація сайту») — уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від імені Інтернет-платформи, які організовують і здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, які підлягають обробці, дії або операції, що здійснюються з персональними даними.
«Користувач» — будь-яка фізична особа, яка має доступ до Сайту, яка використовує Сайт з допомогою мережі Інтернет.
«Персональні дані» — будь-яка інформація, що стосується прямо або побічно певної фізичної особи (суб'єкта персональних даних).
«Обробка персональних даних» — будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), блокування, видалення, знищення персональних даних.
«Конфіденційність персональних даних» — обов'язкове для дотримання адміністрацією або іншою особою, яка одержала доступ до персональних даних, вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або наявності іншої законної підстави.
«Cookies» — невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і такий, що зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер кожен раз пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.
«IP-адреса» — унікальна мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудована за протоколом IP.
Всі визначення, дефініції і терміни, не визначені цим пунктом, тлумачяться в значенні, визначеному законодавством України, а при відсутності такого визначення — в їх звичайному розумінні.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Політика конфіденційності регулює відносини користування Сайтом з «Користувачами».
2.2. Політика конфіденційності є публічним договором, відповідно до якого Користувач свідчить про приєднання до цього договору. Він повністю підтверджує свою згоду з перерахованими нижче умовами.
2.3. Обробка персональних даних здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних». Обробка персональних даних користувачів, які перебувають на території ЄС або є громадянами ЄС, регулюється, зокрема, Генеральним регламентом про захист даних ЄС 2016/679 (далі – «GDPR»).
2.4. Використання Користувачем даного Сайту означає автоматичну і повну згоду Користувача з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.
2.5. У разі, якщо Користувач не згоден з умовами Політики конфіденційності, останній зобов'язаний припинити використання Сайту і негайно покинути його.
2.6. Дійсна Політика конфіденційності застосовується до Сайту Інтернет-платформи або до іншого, закритого веб-сайту на якому розміщені матеріали курсу, програми та інше.
2.7. Інтернет-платформа не контролює і не несе відповідальності за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, доступних на Сайті Інтернет-платформи.
2.8. Адміністрація сайту в разі неохдіності перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем Сайту Інтернет-платформи.
2.9. Адміністрація сайту є контролером персональних даних користувачів Інтернет-платформи. Контролером персональних даних є особа, яка визначає, для чого (з якою метою) і яким чином збирати персональні дані.

3. ВІКОВІ ОБМЕЖЕННЯ

3.1. Реєструючись або здійснюючи інші дії на Сайті Інтернет-платформи, Користувач підтверджує, що досяг відповідного віку, який дозволяє йому самостійно укладати договори.
3.2. У разі, коли Адміністрація сайту просить Користувача надати згоду на обробку персональних даних, він може зробити це самостійно. Реєструючись або здійснюючи інші дії на Сайті Інтернет-платформи, Користувач підтверджує, що досяг відповідного віку, який дозволяє йому самостійно давати згоду на обробку персональних даних.
3.3. У разі, якщо Користувач має сумніви щодо того, чи може він самостійно давати згоду на обробку персональних даних, він повинен звернутися до уповноваженого органу з питань захисту персональних даних.
3.4. Адміністрація сайту може звернутися до Користувача з проханням надати додаткові документи або пройти додаткові процедури, з метою переконатися, що він має право самостійно давати згоду на обробку персональних даних. Якщо в Адміністрації сайту виникнуть обґрунтовані сумніви щодо віку Користувача, вона також може звернутися до його батьків або опікунів з метою отримання згоди або схвалення на Обробку персональних даних Користувача, якщо він не досяг відповідного віку.
3.5. На період з'ясування обставин або отримання згоди, або схвалення від батьків або опікунів Адміністрація сайту може обмежувати обробку даних Користувача шляхом тимчасового блокування облікового запису.

4. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕЦІЙНОСТІ

4.1. Дійсна Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації сайту при реєстрації або бронюванні на Сайті.
4.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення певних форм на Сайті і можуть включати в себе наступну інформацію:
- П.І.Б. користувача;
- контактний номер телефону Користувача;
- адреса електронної пошти (e-mail) Користувача;
- інші конфіденційні дані про особу користувача або контакти Користувача.
4.3. Крім даних, передбачених п. 4.2. цієї Політики конфіденційності, Адміністрація сайту залишає за собою право автоматичного збору в процесі перегляду Сайту або його окремих сторінок Користувачем, наступних даних IP - адреси електронно -обчислювального пристрою (комп'ютера, телефону, планшета і т.д.) Користувача:
- інформації про Сookies-даних, що зберігається в браузері Користувача;
- інформації про електронно-обчислювальні пристрої (комп'ютері, телефоні, планшеті і т.д.) Користувача;
- інформації про браузер Користувача, в т. ч. найменування, версію браузера і т.д.;
- часу доступу на Сайт;
- адреси сторінок Сайту, які переглядав Користувач;
- адреси попередніх сторінок, з яких було отримано доступ до Сайту.
4.4. Відключення Користувачем функції збору Сookies може спричинити неможливість доступу до частин Сайту.
Всі файли Cookies, які ми збираємо зберігаються в браузері користувачів, на вашій пошті (наприклад, на серверах Microsoft, якщо ви користуєтеся Office365) і в MailChimp. Збережені на вашому пристрої файли cookies ідентифікують не конкретного користувача, а використовуваний Вами комп'ютер або мобільний пристрій за допомогою ідентифікаційних міток, що генеруються у випадковому порядку.
4.5. Інтернет-платформа здійснює збір конфіденційних даних, передбачених п. 4.2.- 4.3. цієї Політики конфіденційності, в т. ч. з метою виявлення та вирішення технічних проблем Сайту, для контролю навантаження на Сайті і для проведення статистичних підрахунків ефективності рекламних кампаній Інтернет - платформи.
4.6. Будь-яка інша персональна або конфіденційна інформація, не обумовлена вище, підлягає надійному зберіганню і нерозповсюдження, за винятком випадків, передбачених у п. 7.2. і 7.3. цієї Політики конфіденційності.

5. ЦІЛІ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

5.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту може використовувати в цілях:
- ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сайті Інтернет-платформи, для оформлення замовлення і (або) приєднання до договору публічної оферти дистанційним способом з Інтернет-платформою.
- надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту.
- встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту Інтернет-платформи, надання послуг, обробку запитів і заявок від Користувача.
- визначення місця розташування Користувача для забезпечення безпеки, запобігання шахрайства.
- підтвердження достовірності та повноти Персональних даних, наданих Користувачем.
- створення облікового запису для здійснення замовлення, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.
- повідомлення Користувача Сайту про стан замовлення.
- надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням Сайту.
- надання Користувачеві з його згоди, оновлень продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, новини та інші відомості від імені Інтернет-платформи.
Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.
- надання доступу Користувачеві на сайти партнерів Інтернет-платформи з метою отримання продуктів, оновлень і послуг.
5.2. Персональні дані Користувача можуть бути використані для інших цілей, не передбачених Політикою конфіденційності, що входять в сферу діяльності Інтернет-платформи.

6. ЗБЕРІГАННЯ ДАНИХ

6.1. Адміністрація сайту зберігає Персональні дані Користувача тільки до тих пір, поки вони потрібні йому або Адміністрації сайту, з метою, зазначеною в цій Політиці конфіденційності. Останнє стосується і будь-якої іншої третьої особи, що виконує від імені Адміністрації сайту певні дії.
6.2. У разі, якщо Адміністрація сайту не потребуватиме певних даних про Користувача і їх не потрібно буде зберігати відповідно до вимог законодавства, вона видалить їх або буде зберігати таким чином, який унеможливить ідентифікацію Користувача.

7. СПОСОБИ, ПОРЯДОК І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

7.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.
7.2. Користувач своїм перебуванням на Сайті автоматично погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті Інтернет-платформи.
7.3. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, і іншим виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті Інтернет - платформи, включаючи розрахунок за користування продуктами Інтернет - платформи.
7.4. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим державним і судовим органам тільки при наявності законних підстав і відповідної вимоги.
7.5. При втраті або розголошенні персональних даних Адміністрація сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних будь-якими доступними їй методами.
7.6. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.
7.7. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

8. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ АДМІНІСТРАЦІЇ САЙТУ ІЗ ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

8.1. Адміністрація сайту зобов'язується і гарантує наступне:
- використовувати будь-яку отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у розділі 5 цієї Політики конфіденційності.
- забезпечити збереження таємниці і збереження Персональної інформації Користувача.
- не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, публікацію або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком п. 7.2. – п. 7.4 цієї Політики конфіденційності.
- вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.
- здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача, або його законного представника, або уповноваженого органу щодо захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

9. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

9.1. Адміністрація сайту, якщо не виконала свої зобов'язання, несе відповідальність за збитки, понесені Користувачем у зв'язку з неправомірним використанням персональних даних відповідно до чинного законодавства, за винятком випадків, передбачених п. 7.2. – п. 7.4 і 9.2. цієї Політики конфіденційності.
9.2. У разі втрати або розголошення Персональної інформації Адміністрація сайту не несе відповідальність, якщо дана інформація:
- стала або була публічною на момент втрати або розголошення.
- була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією сайту. Була розголошена за згодою Користувача.
9.3. Адміністрація сайту у всіх відносинах, не передбачених цим пунктом, несе відповідальність відповідно до чинного законодавства.

10. ПОРЯДОК ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

10.1. Користувач і Адміністрація сайту вирішує всі суперечки і розбіжності, що виникають з відносин, на які поширюється дана Політика конфіденційності шляхом переговорів.
10.2. У разі недосягнення угоди, спір буде переданий на розгляд до судових органів за місцем знаходження відповідача відповідно до діючого процесуального законодавства.

11. ДОДАТКОВІ УМОВИ

11.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в дійсну Політику конфіденційності без згоди і повідомлення Користувача.
11.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.
11.3. Дійсна Політика конфіденційності розміщена на веб-сторінці Сайту.
11.4. Дійсна Політика конфіденційності відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних і містить докладні відомості про даних, які збираються, цілі, способи їх збору, обробки, використання і захисту.
11.5. Примітка для користувачів з Європейського Союзу: діюча Політика конфіденційності підготовлена на виконання обов'язків, передбачених Загальною регламентом щодо захисту даних (Регламент ЄС № 2016/679 від 27.04.2016 року або GDPR — General Data Protection Regulation).
11.6. Всі пропозиції або питання по цій Політиці конфіденційності слід повідомляти в розділ «Контакти», розміщений на веб - сторінці Сайту.








ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
ТА ЗАХИСТУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Цей договір про надання освітніх послуг з вивчення (навчання) іноземних мов (далі - «Договір») укладається шляхом прийняття даної публічної оферти ФОП Залєвська Валентина Валеріївна (далі - «Виконавець») будь-якою зацікавленою юридичною особою або фізичною особою (далі - «Замовник») (далі спільно іменуються «Сторони», а окремо - «Сторона»).

Згідно із положеннями ст.ст. 633, 641 Цивільного кодексу України умови публічної оферти та публічного договору є однаковими для всіх Замовників.

1. ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ ТА ВИЗНАЧЕННЯ

Оферта - публічна пропозиція Виконавця, опублікована на офіційному веб-сайті або інших електронних ресурсах/сервісах Виконавця, направлена та адресована будь-якій фізичній або юридичній особі укласти договір про надання послуг на умовах цього Договору. Оферта також може бути зроблена шляхом надсилання комерційного електронного повідомлення Замовнику через месенджери або електронну пошту, якщо останній немає можливості ознайомитися через електронний ресурс Виконавця.

Договір - договір про надання Виконавцем платних Послуг та отримання їх Замовником на умовах цієї Оферти після акцепту Замовником на умовах цієї Оферти та у відповідності зі статтею 641 Цивільного кодексу України.

Замовник - фізична або юридична особа, яка отримує Послуги Виконавця на умовах Договору.

Акцепт - повна й безумовна згода Замовника зі всіма положеннями Оферти щодо умов Договору, Додатків та інших умов обумовлених на Інтернет сайті за доменною адресою http://bebestschool.com/ . Договір укладається шляхом прийняття (Акцепту) пропозиції (Оферти) щодо укладання Договору. Акцепт здійснюється Замовником шляхом 100 % оплати послуг Виконавця (без накладення електронних підписів).

Заявка - інформація для укладення договору про надання послуг на умовах публічної оферти обумовлена у відповідному розділі Інтернет сайту за доменною адресою http://bebestschool.com/ .

Послуги - заняття з вивчення (навчання) іноземних мов, що надаються Виконавцем Замовнику в межах Договору одноразово/неодноразово (абонемент) в усній/письмовій, очній/дистанційній формі, індивідуальних/групових заняттях, інше.

Очна (денна, вечірня) - форма вивчення (навчання) іноземних мов Замовником в приміщенні місцезнаходження Виконавця, що передбачає проведення навчальних занять і практичної підготовки в присутність викладача із Замовником на умов даного договору.

Дистанційне навчання - взаємодія і Замовником на відстані, що відображає всі властиві навчальному процесу компоненти і реалізоване спеціфічними засобами Інтернет технологій або іншими засобами, що передбачають інтерактивність.

Інтернет ресурс Виконавця - Інтернет сайт з доменною адресою http://bebestschool.com/ , інший ресурс або сервіс Виконавця, на якому знаходиться Оферта, інформація щодо Послуг (Додаток до Договору), в т.ч. сайт, мобільний додаток, веб-клієнт, до якого має доступ Клієнт.

Абонемент - термін дії (період часу), впродовж якого Виконавець зобов'язаний на умовах Договору надати Замовнику Послуги, які оплачені Замовником. Термін дії (період часу) дорівнює строку надання послуг, обумовлених на Інтернет ресурсі Виконавця або Додатку.

Додаток - додаток до Договору, який є його невід'ємною частиною, в якому містяться умови щодо переліку послуг, ціна, строки, детальний опис пакетів послуг та умов надання спеціальних умов (у випадку наявності), інші умови надання Послуг. Додаток міститься на інтернет сайті або іншому ресурсі Виконавця та/або направляється Виконавцем Замовнику засобами електронного зв'язку (через месенджери, електронну пошту, в інший
зручний для Сторін спосіб) у випадку, коли потрібно уточнення інформації. Всі умови, що містяться в Додатках, доповнюють умови Договору.

Контент - результати інтелектуальної діяльності Виконавця, в тому числі: тексти, статті, презентації, шаблони, лекції, виступи, промови; аудіовізуальні твори, відеокурси, фонограми, зображення, знаки для товарів та послуг, комерційні позначення і фірмові найменування, логотипи; гіпертекстові посилання, їх фрагменти, інформація, інші об'єкти, що розміщуються на веб-сайті та інтернет-ресурсах Виконавця, до яких наданий доступ Замовнику в результаті Акцепту.

2. ПРЕДМЕТ ДОГОВОРУ.

2.1. Виконавець надає Замовнику послуги, обумовлені на Інтернет ресурсі Виконавця, або відповідному Додатку до договору, який містить детальну інформацію про умови, вартість та порядок надання послуг, а Замовник зобов'язується своєчасно їх оплачувати відповідно до умов цього Договору та вимог чинного законодавства України.

2.2. Послуги надаються відповідно до вимог Договору згідно обраної Замовником послуг. Виконавець надає Замовнику послуги, керуючись своїм професійним досвідом. 2.3. Ціни, зміст, строки, форма та інші суттєві умови надання послуг опубліковуються на Інтернет ресурсі Виконавця або надсилається Замовнику засобами електронного зв'язку. 2.4. У випадку здійснення оплати Замовником послуг Виконавця, які не є актуальним на дату Акцепту, Виконавець зобов'язаний повідомити Замовника, запропонувати актуальні послуги (за наявності), та/або повернути кошти, якщо послуги не можуть бути надані. В будь-якому випадку відповідальність, додаткові витрати та ризики щодо оплати послуг неактуального Акцепту, несе сам Замовник.

2.5. Форма надання послуг: одноразово/неодноразово (абонемент) в усній/письмовій, очній/дистанційній формі, індивідуальних/групових заняттях, з використанням інформаційно-телекомунікативних систем шляхом відео або аудіо зв'язка, в т.ч. через спеціальні платформи або месенджери (Viber, Skype, PruffMe, Zoom, тощо). Доступ до ресурсів надається Виконавцем завчасно.

2.6. У випадку відсутності Замовника на консультації/занятті не з вини Виконавця, кошти не повертаються та послуга вважається наданою.

2.7. Замовник зобов'язаний своєчасно забезпечити якісний інтернет зв'язок та перевірити доступ до інтернет ресурсу Виконавця.

3. ПОРЯДОК УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ

3.1. Всі умови Договору його Додатків та інших умов обумовлених на Інтернет ресурсі Виконавця є обов'язковими для Сторін після Акцепту Замовником. 3.2. Якщо Замовник не згоден з умовами Оферти, він не повинен здійснювати Акцепт та користуватися Послугами.

3.3. Якщо Замовнику не відомі чи не зрозумілі будь-які суттєві умови щодо послуг за цим Договором, він зобов'язаний звернутися письмово до Замовника щодо їх уточнення. В іншому випадку він не має права посилатися, що йому не відомі суттєві умови надання Послуг та з цієї підстави відмовитися від Договору після Акцепту.

3.4. Замовник, який Акцептував Договір у вигляді оферти, вважається ознайомленим з умовами цього Договору, в т.ч. Додатками, погоджується з усіма умовами Договору, ознайомлений письмово з обсягом, кількістю та переліком послуг, строками, вартістю послуг та додаткових послуг за наявності.

3.5. Прийняттям пропозиції укласти Договір та укладанням Замовником Договору є оплата коштів за послуги, що свідчить про приєднання Замовника до Договору, і є рівносильним Договору, підписаному обома сторонами.

3.6. Даний Договір також вважається договором приєднання у розумінні ч.1 ст. 634 Цивільного кодексу України. Друга сторона не може запропонувати свої умови договору. 3.7. Замовник послуг, який приймає (акцептує) пропозицію щодо укладення Договору, зобов'язаний повідомити про себе інформацію, необхідну для його укладення (ПІБ, номер телефону, місце проживання, паспортні дані, електронну адресу, інші дані на Вимогу Виконавця).

3.8. У випадку, коли Замовнику стали відомі умови Додатку від третіх осіб та він має намір придбати послуги Виконавця, він має спочатку ознайомитись та прийняти умови цієї Оферти. Замовник не має права здійснювати оплату послуг виключно на підстави Додатку, якщо він не погоджується або не ознайомлений з умовами цього Договору.

3.9. Замовник зобов'язаний повідомити Виконавця про зручні для нього електронні засоби зв'язку.

4. ПОРЯДОК НАДАННЯ ТА ОТРИМАННЯ ПОСЛУГ

4.1. Умовами надання Послуг є:

4.1.1. ознайомлення та повна згода Замовника з умовами цього Договору; 4.1.2. оформлення Замовником згоди про приєднання до даного Договору із зазначенням замовлених Послуг або направлення Виконавцю замовлення шляхом направлення електронного листа на електронну адресу Виконавця, яка вказана в цьому Договорі або повідомлення в месенджері, або заповнення форми заявки на інтернет ресурсі (сторінці/сайті) Виконавця;

4.1.3. оплата Замовником замовлених Послуг Виконавця;

4.14. ознайомлення та повна згода Замовника з умовами Політики конфіденційності з захисту персональних даних.

4.2. Послуги надаються одноразово/неодноразово (абонемент) в усній/письмовій, очній/дистанційній формі, індивідуальних/групових заняттях, з використанням інформаційно - телекомунікативних систем шляхом відео або аудіо зв'язка, в т.ч. через спеціальні платформи або месенджери (Viber, Skype, PruffMe, Zoom, тощо), так і шляхом безпосередньої роботи викладача у приміщенні Виконавця.

4.3. Якщо послуги Виконавця надаються за підключенням до спеціальних платформ або сервісів, Виконавець своєчасно інформує про це Замовника та надає до них доступ, а Замовник зобов'язується своєчасно загрузити такі сервіси та/або здійснити до них підключення.

4.4. Вебінари/уроки/сесії можуть бути записані Виконавцем та до них може бути наданий доступ Замовнику на строк надання послуг для повторного ознайомлення. При цьому, за відсутності запису з технічних або незалежних від Виконавця причин та відсутності Замовника на консультації не з вини Виконавця, послуги вважаються наданими належним чином.

4.5. За цим Договором також можуть надаватись послуги, індивідуальної усної/письмової консультації.

4.6. За відсутності зауважень з боку Замовника в строк, визначений п. 4.7 Договору, послуги вважаються наданими своєчасно належним чином та не потребує підписання Акту приймання-передачі наданих послуг.

4.7. У випадку наявності у Замовника претензій щодо кількості або якості Послуг, він зобов'язаний їх направити негайно, в будь-якому випадку не пізніше 3 (трьох) календарних днів з моменту їх виникнення, в письмовій формі на електронну адресу Виконавця, зазначену в цьому Договорі.

4.8. Такі претензії приймаються письмово та розглядаються Виконавцем протягом 10 календарних днів з дати отримання претензії. За результатом розгляду претензії Виконавець приймає рішення про задоволення претензії та виправлення результатів послуг за цим Договором або відмову у задоволенні претензій.

4.9. Політики конфіденційності з захисту персональних даних міститься на сайті або іншому інтернет ресурсі/сервісі Виконавця та є невід'ємною частиною даного Договору. Здійснення Акцепту підтверджує факт ознайомлення Замовника з положеннями Політики конфіденційності з захисту персональних даних та надання ним згоди на їх обробку.

4.10. Послуги надаються відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» зі змінами, при цьому послуги можуть бути надані на будь-якій мові, зручної для Сторін на прохання Замовника.

4.11. Період прийняття пропозиції (Акцепту) визначається на Інтернет ресурсі Виконавця, або в Додатку, якщо такий період не зазначений в цьому Договорі. 4.12. Виконавець має право припинити надання послуг, якщо у Замовника є заборгованість перед Виконавцем по оплаті послуг. При цьому Виконавець не несе відповідальності перед Замовником за таке припинення.

4.13. Інформація та всі матеріали Контенту, в тому числі на електронних носіях, аудіо та відеозаписи, надані Замовнику Виконавцем в рамках цього Договору можуть бути використані виключно для особистого користування Замовником без права передачі (оплатно чи безоплатно) третім особам. У випадку, якщо Замовник допустить розповсюдження вказаної інформації, він несе відповідальність перед Виконавцем в формі штрафу в розмірі 1000% від вартості послуг, сплачених Замовником за цим Договором.

4.14. Часом вчинення будь-яких дій (угод) в рамках оферти є київський час, якщо інше не зазначено в Додатку на Інтернет ресурсі або окремо укладеному Додатку між сторонами.

4.15. Виконавець залишає за собою право відмовитися від надання послуг та розірвати Договір в односторонньому порядку без повернення грошових коштів Замовника, з правом відключення Замовника від інтернет ресурсів або припинення навчання, в разі порушення Замовником умов даного Договору. Зазначеними порушеннями в тому числі є публікація Замовником в інтернет ресурсах Виконавця, в коментарях або в чатах в ході надання Послуг інформації, забороненої цим Договором, недостовірної, неправдивої інформації щодо Виконавця або отриманих послуг, в тому числі розпалює міжнаціональні конфлікти, містить нецензурні вислови або іншим чином ображає інших клієнтів або Виконавця, публікація інформації в інтернет ресурсах Виконавця, яка не стосується тематики послуг або публікація рекламної інформації. У разі виявлення такого факту Замовник сплачує Виконавцю штраф у в розмірі 1000% від вартості послуг, сплачених Замовником за цим Договором.

4.16. Виконавець залишає за собою право відмовитися від надання послуг та розірвати Договір в односторонньому порядку без повернення сплачених Замовником грошових коштів в разі встановлення факту передачі реквізитів для отримання послуг третім особам, в тому числі шляхом передачі індивідуальної посилання (URL) для участі користувача в онлайн сесії/тренінгу, тощо, поширення Користувачем інформації та матеріалів, одержаних ним у зв'язку з отриманням послуг.

4.17. Виконавець має право надавати послуги самостійно або з залученням третіх осіб. При цьому відповідальність перед Замовником несе Виконавець.

5. СТРОК НАДАННЯ ПОСЛУГ

5.1. Строк надання послуг зазначається у Додатку або на інтернет ресурсі Виконавця та може погоджуватись з кожним окремим Замовником, в залежності від умов надання послуг (порядок проведення навчання, тривалість уроків тощо).

6. ЦІНА ТА ОПЛАТА ПОСЛУГ

6.1. Замовник після ознайомлення з послугами, Додатком здійснює оплату послуг Виконавця на підставі виставленого останнім рахунку в готівковій або безготівковій формі на банківський рахунок Виконавця.

6.2. Замовник має право здійснити оплату без виставленого Виконавцем рахунку у випадку наявності достатньої інформації щодо суттєвих умов Договору та можливості оплати через використання електронних платіжних систем на інтернет ресурсі Виконавця.

6.3. Виконавець не несе відповідальність за послуги третіх осіб щодо застосуванням платіжних інструментів та операторів платіжних систем, та має право відмовити Замовнику у наданні послуг у випадку неотримання оплати від Замовника, якщо оплата була здійснена останнім через таких посередників, та кошти не були отримані Виконавцем. Будь-які ризики щодо перерахування коштів на рахунок Виконавця несе Замовник до моменту зарахування коштів на рахунок Виконавця.

6.4. У разі, якщо Замовник здійснив часткову оплату за послуг без узгодження на часткову оплату з боку Виконавця, Виконавець має право відмовитися від надання послуг та повернути протягом 5 (п'яти) банківських днів часткову оплату.

6.4.1. У разі, якщо Замовник здійснив часткову оплату послуг, попередньо узгоджену з Виконавцем, шляхом обміну електронними повідомленнями (листами) надісланих на електронну адресу (e-mail) сторін, залишок ціни послуг Замовник сплачує не пізніше одного робочого дня до дати надання послуг.

6.5. Замовник має право в будь-який час змінити оплачений пакет послуг і перейти з придбаного пакета послуг на інший пакет послуг з більшою вартістю, в рамках одного продукту (послуги), за умови доплати різниці у вартості пакетів. У такому випадку, Виконавець виставляє додатковий рахунок і перехід на інший пакет здійснюється на наступний день після отримання повної оплати.

6.6. Моментом оплати вважається зарахування грошових коштів на рахунок Виконавця.

6.7. Грошові кошти повертаються у тій же формі та на той же рахунок, з якого проводиться оплата, якщо Сторони не домовляться про інше.

6.8. Факт оплати Замовником послуг посвідчує його згоду з умовавми й приєднання до умов договору.

7. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ ВИКОНАВЦЯ

7.1. Виконавець має право:

7.1.1. вносити зміни та доповнення до умов Договору та додатків до нього, повідомлення про такі зміни та доповнення публікуються на офіційному Інтернет ресурсі Виконавця не менш, ніж за 5 (п'ять) календарних днів до їх введення в дію; 7.1.2. самостійно визначати вартість на неоплачені Послуги;

7.1.3. припиняти надання Послуг Замовнику, який порушує умови цього Договору; 7.1.4. зберігати та обробляти інформацію, яку він отримує в процесі надання Послуг; 7.1.5. залучати до надання послуг третіх осіб, при цьому відповідальність за якість та кількість послуг перед Замовником несе Виконавець.

7.1.6. самостійно визначати методи навчання;

7.1.7. отримувати від Замовника будь-яку інформацію, необхідну для надання Послуг. 7.2. Виконавець зобов'язаний:

7.2.1. надавати Послуги в строки та в обсязі, передбаченими Договором; 7.2.2. вживати відповідно до чинного законодавства заходи із забезпечення конфіденційності інформації, що передається Замовником, а також інформації про Замовника та отримані ним Послуги;

7.2.3. своєчасно реагувати на запити Замовника.

7.2.4. своєчасно надавати доступ до Контенту послуг.

7.2.5. виконувати інші обов'язки, передбачені цим Договором.

8. ПРАВА ТА ОБОВ'ЯЗКИ ЗАМОВНИКА

8.1. Замовник має право на:

8.1.1. повне і своєчасне отримання замовлених Послуг належної якості; 8.1.2. отримання від Виконавця відомостей про здійснені Послуги у порядку, встановленому законодавством;

8.1.3. відмовитися від отримання повідомлень/листів від Виконавця. В такому випадку Виконавець не несе відповідальність за не отримання актуальної інформації Замовником щодо послуг.

8.1.4. Відмовитися від подальшого навчання, з обов'язковим завчасним письмовим повідомленням Виконавця про таку відмову за 14 (чотирнадцять) календарних днів до дати закінчення навчання.

8.1.5. Ініціювати зміну часу проведення індивідуальних занять (відмінити/перенести) не пізніше ніж за одну добу, поінформувавши Виконавця та отримавши належне підтвердження. У випадку відміни заняття в день, коли заняття повинно відбутися, воно вважається проведеним.

8.2. Замовник зобов'язується:

8.2.1. здійснювати оплату замовлених Послуг;

8.2.2. своєчасно повідомляти Виконавця про зміну реквізитів, які були зазначені Замовником в Заяві.

8.2.3. використовувати Контент, інформацію та матеріали тільки в особистих цілях і для особистого використання та не розповсюджувати Контент, отриманий в ході надання послуг.

8.2.4. використовувати надану послугу індивідуально;

8.2.5. знайомитися с актуальною версією Договору при кожному вході на інтернет ресурс Виконавця.

8.2.6. Компенсувати збитки та виплатити штраф в разі порушення майнових та немайнових прав інтелектуальної власності та авторських прав на Контент Виконавця. У випадку виявлення факту порушення майнових та немайнових прав інтелектуальної власності та авторських прав на Контент Виконавця, на першу вимогу Виконавця припинити таке порушення.

8.2.7. Не здійснювати публікацій в інтернет ресурсах Виконавця, в коментарях або в чатах в ході надання Послуг інформації, забороненої цим Договором, недостовірної, неправдивої інформації щодо Виконавця або отриманих послуг, в тому числі тієї, яка розпалює міжнаціональні конфлікти, містить нецензурні вислови або іншим чином ображає інших споживачів або Виконавця, публікацій інформації в інтернет ресурсах Виконавця, яка не стосується тематики послуг або публікацій рекламної інформації.

8.2.8. Не записувати Контент на відео та/чи аудіо носії, в тому числі з метою передачі третім особам або комерційного розповсюдження.

8.2.9. Дотримуватись «Правил поведінки на курсах/уроках, заняттях Виконавця», у тому числі при проведенні занять за особистої присутності Виконавця та Замовника, які розміщенні на Інтернет ресурсах Виконавця.

9. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ТА ПОРЯДОК ВИРІШЕННЯ СПОРІВ 9.1. Виконавець та Замовник несуть відповідальність за порушення умов цього Договору відповідно до цього Договору та чинного законодавства України. 9.2. Всі суперечки по Договору між Виконавцем і Замовником вирішуються шляхом переговорів, а в разі недосягнення згоди - згідно з чинним законодавством України. 9.3. Замовник не має права відмовитися від Договору в односторонньому порядку після отримання послуг. Кошти, сплачені на користь Виконавця, не підлягають поверненню у випадку такої односторонньої відмови.

9.5. Якщо Замовник з будь-яких обставин, які не залежать від Виконавця, не отримує послуги у встановлені Договором строки, послуги вважаються наданими Виконавцем належним чином (за винятком погодження з Виконавцем зміни часу проведення індивідуальних занять (відмінити/перенести) не пізніше ніж за одну добу, до дати проведення заняття).

9.6. Жодна зі Сторін не несе відповідальності за невиконання або неналежне виконання умов даного Договору, якщо це спричинено форс-мажорними обставинами, тобто невідворотними діями за обставин непереборної сили, про які Сторони не могли знати заздалегідь або не могли їх передбачити. До таких обставин відносяться: пожежа, повінь, землетрус, цунамі, смерч, ураган, тайфун, зсуви, селеві потоки, снігові лавини, виверження вулканів та інші природні катаклізми; війни, революції, державні перевороти, страйки,

диверсійні та терористичні акти, пограбування, аварії в системі енергозабезпечення та зв'язку, зміни законодавства, дії державних органів та їх посадових осіб, якщо ці обставини безпосередньо впливають на виконання даного Договору, а їх виникнення юридично засвідчені. Протягом часу дії обставин непереборної сили сторони не мають взаємних претензій і кожна зі сторін приймає на себе свій ризик наслідків форс-мажорних обставин.

9.7. Виконавець має право перенести строки надання послуг у випадку виникнення обставин, які не залежать від нього (хвороба, технічні роботи провайдера, що унеможливлюють зв'язок із Замовником, тощо) при умові попередження Замовника не менш ніж за 3 години до початку надання послуги. При цьому, час та дата перенесення погоджується з Замовником шляхом направлення електронного повідомлення.

9.8. Виконавець не гарантує абсолютну безпомилковість Послуг і дає гарантію того, що зробить всі розумні зусилля й міри задля мети недопущення цього. Якщо Замовник виявить помилки або неточності, які сталися з вини Виконавця, Виконавець за наявної можливості безкоштовно виправляє зроблені помилки в найкоротший термін.

9.9. Виконавець не несе відповідальності за прямий або непрямий збиток, заподіяний Замовнику в порядку, визначеному чинним законодавством України.

9.10. У разі виникнення у Замовника скарг і пропозицій, він може звернутися до Виконавця з письмовою заявою, у якій вказати суть проблеми, своє ім'я та прізвище, а також зворотню адресу, відправивши її на електронну адресу, вказану в цьому Договорі. Виконавець, отримавши письмову заяву Замовника, повинен її розглянути і у 30-денний строк надати письмову відповідь. У разі, якщо отримане звернення або заява містить прохання чи вимогу вчинити певні дії, Виконавець, у разі згоди вчинити ці дії, вчиняє їх без додаткового письмового повідомлення, за винятком випадку, коли з суті прохання чи вимоги не слідує необхідність повідомлення Замовника про задоволення прохання чи вимоги.

9.11. Спори між сторонами розглядаються судом у порядку, передбаченому чинним законодавством України.

9.12. У разі зміни контактних даних Замовника протягом дії Договору він зобов'язаний повідомити про це протягом 20 днів на електронну адресу, зазначену нижче. 9.13. Виконавець не несе відповідальності перед Замовником за не отриману вигоду останнього, незалежно від джерела її походження.

9.14. Про недоліки в послузі Замовник зобов'язаний повідомити Виконавцеві не пізніше трьох діб після їх виявлення.

9.15. За порушення умов п. 8.2.3, 8.2.4, 8.2.7, 8.2.8 Замовник сплачує Виконавцю штраф в розмірі 1000% від вартості оплачених послуг та компенсує понесені збитки та не отриману вигоду.

9.16. Сторони за власним бажанням можуть добровільно здійснювати зберігання Договору у паперовій формі.

9.17. Замовник усвідомлює, що Виконавець не несе відповідальності за функціонування програмних засобів, за допомогою яких надаються Послуги, а також надання послуг зв'язку.

10. ПОЛІТИКА ВІДМОВИ ВІД ПОСЛУГ.

10.1. Замовник має право відмовитися від договору за умови виконання умов п. 10.3 цього Договору.

10.2. Повернення коштів у разі відмови від Договору (п. 10.1) здійснюється в розмірі 100% вартості оплачених Замовником послуг, якщо доступ до Контенту послуг не відкривався, не проведено жодного уроку з навчання, Виконавцем не надавалися матеріали Замовнику і Замовник не заходив в Кабінет по отриманим доступом і не отримував Контент послуг засобами електронного зв'язку.

10.3. Повернення грошових коштів за умовами п. 10.2., що надійшли в рахунок оплати послуг, проводиться за письмовою заявою Замовника, яка направляється на електронну пошту Виконавця, не пізніше 5-ти календарних днів до дати початку навчання, зазначений в цьому Договорі. У заяві про повернення повинні бути викладені причини, через які Замовник вимагає повернути кошти, реквізити для переказу грошових коштів (з яких здійснювалась оплата) і додаються копія документа, що посвідчує особу Замовника і копію документа про оплату послуг.

10.4. Умови повернення грошових коштів: 1) заяву про повернення коштів направлено Виконавцю у строк, визначений в п. 10.1 цієї статті; 2) Замовник надав інформацію в повному обсязі в порядку, визначеному в п. 10.3. При відсутності одного або декількох зазначених у цьому пункті умов Виконавець має право відмовити в задоволенні вимоги Замовника.

10.5. Рішення про повернення коштів або про відмову в поверненні коштів приймається Виконавцем протягом 10 (десяти) робочих днів з моменту отримання Виконавцем письмового заяви Замовника.

10.6. Якщо Заява про відмову від Договору подана Замовником з порушенням строку, визначеного в п. 10.1, або після початку надання послуг, Виконавець самостійно приймає рішення про повернення оплати. Конкретна сума повернення визначатиметься пропорційно до вартості наданих послуг з урахуванням додаткових витрат щодо повернення оплати (банківська комісія, курсової різниці, комісії фінансових посередників, вартості направленого Замовнику Контенту послуг) та штрафу в розмірі до 30% від вартості послуг в рахунок відшкодування збитків від односторонньої відмови від Договору з боку Замовника.

10.7. Сторони не мають права на розірвання Договору в односторонньому порядку, крім випадків передбачених чинним законодавством та цим Договором.

11. ОБСТАВИНИ НЕПЕРЕБОРНОЇ СИЛИ

11.1. Сторони звільняються від відповідальності за часткове чи повне невиконання зобов'язань за цим Договором, якщо воно стало наслідком обставин непереборної сили, таких як: стихійні лиха, пожежа, повені, страйки, рішення органів державної влади та управління, які унеможливлюють надання послуг, інші обставини, якщо вони вплинули на виконання Сторонами цього Договору. Під обставинами непереборної сили треба розуміти обставини, що виникли протягом терміну дії цього Договору в результаті непередбачених та невідворотних Сторонами подій. У цих випадках термін виконання Сторонами зобов'язань за договором відсувається відповідно до часу, протягом якого діють такі обставини та їх наслідки.

11.2. Сторона, для якої створилися умови, за яких неможливе виконання зобов'язань за договором внаслідок обставин непереборної сили, повинна письмово сповістити іншу сторону про настання цих обставин без жодних зволікань, не пізніше 10 (десять) днів з дати їх виникнення. Повідомлення повинне містити дані про настання та характер обставин та про їх можливі наслідки.

11.3. Належним доказом існування обставин непереборної сили є довідка Торгово Промислової Палати України.

11.4. Виникнення зазначених обставин не є підставою для відмови ЗАМОВНИКА від плати за навчальні послуги, надані до їх виникнення та відмови ВИКОНАВЦЯ від надання навчальних послуг відповідно до проведеної ЗАМОВНИКОМ оплати.

11.5. У разі, коли дія форс-мажорних обставин триває більше 60 днів, кожна із Сторін має право поставити питання про розірвання цього Договору.

12. СТРОК ДІЇ ДОГОВОРУ

12.1. Договір набуває чинності з моменту Акцепту Замовником (здійснення 100 (сто) відсотків оплати послуг) та діє до завершення Виконавцем надання послуг. 12.2. Визнання недійсними окремих пунктів Договору не тягне недійсність всього Договору.

12.3. Протягом дії Договору, Виконавець має право вносити зміни в Договір (за погодженням з Замовником), які вступають в силу протягом 5 днів з моменту оприлюднення на інтернет ресурсі. Виконавець завчасно повідомляє Замовника про зміни (за 5 робочих днів до набрання ними чинності) засобами електронного зв'язку. Вважається, що Замовник погодився із змінами, якщо протягом 3 робочих днів на електронну пошту Виконавця не прийшло письмове заперечення від Замовника.

13. МІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯ ТА РЕКВІЗИТИ Виконавця:

ФОП Залєвська Валентина Валеріївна.
Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань N2556 000 0000 109571 від 28.11.2013 р.
Витяг з реєстру платників єдиного податку від 09.02.2016 року N1615533405958 Реквізити для оплати: р/ UA873287040000026001054355764 в «ЮЖНЕ ГРУ АТ КБ "ПРИВАТБАНК"»
ЄДРПОУ/ДРФО: 3299814442
МФО 328704
Місцезнаходження 65023, Одеська обл., м. Одеса, вул. Льва Толстого, буд. 7. Адреса для листування: support@bebestschool.com
Тел : +380684586866
ДОГОВІР ПРО НАДАННЯ ПОСЛУГ
на умовах публічної оферти